Navigatie

Probiotica voor uw dier

Onder de naam All Friends heeft Chrisal een probiotisch productgamma op de markt gebracht
Het is speciaal ontwikkeld voor verzorging van uw dieren en hun omgeving

Dieren-probiotische verzorging Probiotische producten voor dierenverzorging en hygiëne
Of het nu poezen, honden, konijnen, paarden of vogels zijn, dieren spelen vaak een heel belangrijke rol in het leven van de mens en worden meestal onmisbare metgezellen. Echter, dieren dienen net als mensen een goede verzorging te krijgen, waarbij een goede hygiëne van hun omgeving belangrijk is om problemen zoals geurhinder te vermijden. De probiotische producten die Chrisal ontwikkelde voor de professionele dierensector vormde de basis voor een gamma probiotische hygiëneproducten voor particulier gebruik. Aangezien de mogelijke toepassingen zeer divers zijn aarzelt u niet om een specifieke vraag te stellen over een product of een toepassing.

 

Probiotische hygiëne voor dieren - Een uitgebreide uitleg 13 pagina's - klik op het plaatje
Dit document legt uit waarom probiotische producten voor verzorging en hygiëne van dieren zo belangrijk is. Na een korte basisuitleg over probiotica en microbiologie, worden duidelijk de werking en voordelen uitgelegd.
Vanzelfsprekend zijn er veel meer (huis)dieren dan deze welke vermeld in het document. Als u specifieke vragen heeft over een dier dat niet verwant is aan deze in het document, gelieve ons te contacteren.

Dieren PDF

 Niet voor niets gebruikt dierentuin Artis probiotica voor de verzorging van hun dieren

Dieren-Artis Het beste voor uw dieren
Of het nu gaat over dieren als broodwinning, of dieren als hobby, hun gezondheid komt op de eerste plaats. Gezonde dieren zijn gelukkiger en we zijn dan ook zeer trots dat de gerenomeerde 'Artis' zoo in Amsterdam na grondige evaluatie gekozen heeft om met de probiotische producten van Chrisal te werken om hun dierenverblijven zuiver en hygiënisch te  houden op een duurzame manier.

 

 • All Friends probiotische dierenverblijf reiniger 1 liter
  All Friends probiotische dierenverblijf reiniger 1 liter

  Animal House Cleaner - is een krachtige probiotische reiniger. Voor alle soorten van dieren verblijven (kooi, kennel, ren, (paarden)stal). De nawerking van de probiotica verlaagt aanzienlijk het risico op geuren en infecties.

  € 11,17
 • All Friends probiotische dierenverblijf reiniger 5 liter
  All Friends probiotische dierenverblijf reiniger 5 liter

  Animal House Cleaner - is een krachtige probiotische reiniger. Voor alle soorten van dieren verblijven (kooi, kennel, ren, (paarden)stal). De nawerking van de probiotica verlaagt aanzienlijk het risico op geuren en infecties.

  € 54,95
 • All Friends probiotische dierenverblijf ontgeurder 1 liter
  All Friends probiotische dierenverblijf ontgeurder 1 liter

  Animal House Stabiliser - is een probiotische stabiliser. Voor dierenverblijven (kooi, kennel, ren, (paarden)stal). Dit product dient als aanvulling op de Animal House Cleaner om de maximale voordelen van probiotica te garanderen.

  € 9,95
 • All Friends probiotische dierenverblijf ontgeurder 5 liter
  All Friends probiotische dierenverblijf ontgeurder 5 liter

  Animal House Stabiliser - is een probiotische stabiliser voor dieren verblijven (kooi, kennel, ren, stal). Dit product dient als aanvulling op de Animal House Cleaner om de maximale voordelen van probiotica te blijven garanderen.

  € 44,95
 • All Friends probiotische dieren shampoo 500 ml
  All Friends probiotische dieren shampoo 500 ml

  Animal Shampoo - is een probiotische shampoo voor de vacht, pels of huid van dieren. De probiotica in het product verwijderen actief vuil en allergenen in de vacht van het dier. Animal Shampoo is 100% veilig voor het dier.

  € 9,95
 • All Friends probiotische honden shampoo 500 ml
  All Friends probiotische honden shampoo 500 ml

  Dog Shampoo - is een probiotische shampoo voor de vacht en huid van honden. De probiotica in het product verwijderen actief vuil en allergenen in de vacht deze blijft zuiver en gezond. Dog Shampoo is 100% veilig voor de hond.

  € 9,95
 • All Friends probiotische dry shampoo 200 ml
  All Friends probiotische dry shampoo 200 ml

  Dry Shampoo - is een probiotische shampoo en verzorger voor de vacht, pels en huid van dieren. Dieren worden niet vaak gewassen, waardoor hun vacht en huid vatbaar zijn voor vervuiling en infecties. Dry Shampoo is 100% veilig.

  € 10,95
 • All Friends probiotische geurverwijderaar 200ml
  All Friends probiotische geurverwijderaar 200ml

  Smell Remover - is een probiotische spray voor dieren en hun omgeving. Dieren produceren vaak onaangename geuren. De probiotica in het product zullen actief geuren voorkomen. Bovendien zorgen ze voor een gezonde microflora.

  € 13,95
 • kattenbakfris

  All Friends probiotische kattenbak ontgeurder 200 ml
  All Friends probiotische kattenbak ontgeurder 200 ml

  Cat Box Fresh - is een spray voor kattenbakken. De kattenbak is vaak een bron van zeer onaangename geuren die zich verspreiden. De probiotica zullen actief de geuren verwijderen en verlagen sterk het risico op ziektekiemen.

  € 12,95
 • All Friends probiotische allergenen spray 200 ml
  All Friends probiotische allergenen spray 200 ml

  Allergen Spray - dit is een probiotische allergenen spray voor dieren en hun omgeving. De probiotica verwijdert actief allergenen, zorgen voor een gezonde microflora in de omgeving en verlagen het risico op ziektekiemen.

  € 14,95
 • logo-1
 • logo-midden
 • logo rechts

Gastenboek

 • 09-03-2017 - De spray met acarex test besteld. Schrok wel van...  lees meer
 • 01-03-2017 - Leuk cadeau voor mijn baas gekocht.
  Deed precies aan mijn verwachting.

  -goede...  lees meer
 • 15-11-2016 - Een orthoflex nek steun kussen besteld. Ik sliep al lange...  lees meer
Plaats een bericht

Verzenden en betalen

 AfterPay

Aanbieding

Keurmerk

webwinkelkeur

 

© 2015 - 2018 Woonleefslaap.nl producten voor een gezonde nachtrust en meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel