Navigatie

Luchtbevochtigers


De aanbevolen relatieve luchtvochtigheid is 50 tot 60 procent, anders kan men last krijgen van uitgedroogde of geïrriteerde slijmvliezen in neus- en keelholte, droge hoest, schilferige huid, branderige ogen, geïrriteerde luchtwegen, hoofdpijn, vermoeidheid en concentratieproblemen.

Als luchtbevochtiger kunt u natuurlijk een apparaat gebruiken welk alleen de luchtbevochtigt. Dit is op zich prima, maar er zijn meer mogelijkheden, er zijn ook luchtbevochtigers welke de lucht reinigen en gelijktijdig een naar uw keuze prettige geur verspreiden, de zgn. Revitalisors of waterluchtreinigers.

etherische olie

 

Het is mogelijk in een Revitalisor onze etherische oliën te gebruiken. Voordeel, de lucht wordt gereinigd van rookgeur, huisdiergeuren, andere geuren, fijnstof, haren, zwevende deeltjes en de omgeving ruikt naar uw favoriete geur.

Een Revitalisor is een totaal luchtbehandelingsysteem op waterbasis, een uniek luchtreiniging systeem dat gebruik maakt van de natuurlijke schoonmaak kracht van water en naar keuze 100% zuivere etherische oliën.
Een Revitalisor zuivert, reinigt, bevochtigt, ioniseert, ontgeurt en biedt een natuurlijk aromatherapie effect en dit alles op hetzelfde moment. Door middel van natuurlijke luchtwassing die zeer effectief zuivere, verfriste en gezonde lucht produceert. Geen enkel ander luchtzuivering apparaat op de huidige markt is in staat dit te evenaren!

 

Wat doet een revitalisor?
Een Revitalisor verwijdert pollen, tabaksrook en andere luchtverontreinigingen. Bestrijdt huisstofmijt, bacteriën en schimmels inclusief Escherichia colli (ATCC 4157), staphylococcus aureus (ATCC 6538) en salmonella typhimurium (ATCC 14028). Het is een natuurlijke bevochtiger, ontgeurder, ontsmetter en ionisator. Milieu vriendelijk, veilig, niet schadelijk voor mens en dier, afbreekbaar en alcoholvrij. Hij produceert effectief, zuivere, schone, frisse en gezonde lucht.

 

 • nieuw

  PR-8370 luchtbevochtiger met aromaverdamper
  PR-8370 luchtbevochtiger met aromaverdamper

  Ultrasone luchtbevochtiger PR-8370 met hygrostaat en aroma verdamper. De juiste sfeer, geur en hoeveelheid vocht in huis. Dat verzorgd de PR-8370 luchtbevochtiger voorzien van aroma verdamper voor jou. Geschikt voor geurolie.

  € 139,00
 • uitverkocht

  Water luchtreiniger PR-178 UV-C
  Water luchtreiniger PR-178 UV-C

  De PR-178 UV-C water-luchtreiniger is bedoeld om de luchtzuiverheid van uw leefomgeving te verbeteren, terwijl u bovendien de luchtvochtigheid op peil houdt. Tevens geschikt voor gebruik met etherische olie. Bestel nu online.

  € 139,00
 • uitverkocht

  PR-8201 luchtbevochtiger
  PR-8201 luchtbevochtiger

  De juiste luchtvochtigheid op iedere plek. De PR-8201 is een state of the art-luchtbevochtiger. Door de innovatieve technologie in combinatie met een zeer gebruiksvriendelijke bediening is de PR-8201 in alle situaties toepasbaar.

  € 139,00
 • Nieuw

  Qlima H509 luchtbevochtiger
  Qlima H509 luchtbevochtiger

  De Qlima H509 luchtbevochtiger heeft een laag energieverbruik en is uitgerust met ‘cool mist’. De H509 heeft een timer en tiptoetsbediening. Helpt tegen droge ogen, droge keel, droge lippen, hoofpijn door te lage luchtvochtigheid

  € 99,00
 • Nieuw

  Waterfilter voor Qlima H509
  Waterfilter voor Qlima H509

  De Qlima H509 luchtbevochtiger heeft een ingebouwde waterontharder, welke na ca 1 jaar vervangen moet worden.

  € 6,95
 • Qlima H-130 luchtbevochtiger
  Qlima H-130 luchtbevochtiger

  De Qlima H-130 is een modern vormgegeven luchtbevochtiger en ideaal voor kleinere ruimtes. De H-130 wordt geleverd met twee losse vernevelingskoppen en is voorzien van een handige timerfunctie. Met leeg waterreservoir indicatie.

  € 49,00
 • logo-1
 • logo-midden
 • logo rechts

Gastenboek

 • 09-03-2017 - De spray met acarex test besteld. Schrok wel van...  lees meer
 • 01-03-2017 - Leuk cadeau voor mijn baas gekocht.
  Deed precies aan mijn verwachting.

  -goede...  lees meer
 • 15-11-2016 - Een orthoflex nek steun kussen besteld. Ik sliep al lange...  lees meer
Plaats een bericht

Verzenden en betalen

 AfterPay

Aanbieding

Matrashygiëne spray 250ml € 12,95 € 9,95

Keurmerk

webwinkelkeur

 

© 2015 - 2018 Woonleefslaap.nl producten voor een gezonde nachtrust en meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel